De installatiemonteur en loodgieter voor o.a. Velp en Arnhem

Avelo is als installateur voor vele klussen inzetbaar in heel Gelderland. Bijvoorbeeld wanneer u een loodgieter in Velp nodig heeft. Of als u in Arnhem woont en uw badkamer wilt verbouwen. Neem voor deze en andere onderstaande diensten contact op met Avelo Loodgieters- en Installatiebedrijf. Bel: 06-46 33 32 19, wij zijn 24/7 bereikbaar.

De diensten van Avelo Loodgieters- en Installatiebedrijf

Dakbedekking

Laat dakbedekking door Avelo aanleggen. U kunt kiezen uit verschillende soorten dakbedekking. Denk hierbij aan dakpannen, golfplaten en dakrollen. Wij leggen dakbedekking tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

EPDM-dakbedekking

EPDM is een bepaalde rubberen, synthetische folie. Het is op dit moment de meest gebruikte, duurzame en milieuvriendelijke toepassing om uw dak te bedekken. Het wordt op maat geleverd en heeft daardoor weinig naden, hierdoor neemt de kans op lekkages af. Dakbedekking met gebruik van EPDM gaat tot wel 50 jaar mee.

Badkamerverbouwingen 

Wilt u de witte tegels vervangen door moderne antracieten tegels? Of wilt u meer ruimte creëren door de indeling te veranderen en wasbakken en de douche op een andere plek in te bouwen? Wanneer u de badkamer wilt verbouwen, moeten vaak leidingen worden verlegd. Laat dit over aan een vakman en kies voor Avelo Loodgieters- en Installatiebedrijf.

Installatie en reparatie van centrale verwarming

U wilt thuis kunnen komen in een warm huis, zeker als de winter voor de deur staat. De cv-ketel en verwarmingsbuizen moeten daarvoor wel in goede staat verkeren. Heeft u een nieuwe cv-ketel nodig? Avelo installeert nieuwe en repareert indien mogelijk oude cv-ketels.

Installatie en reparatie van lood- en zinkwerken

Voor het aanleggen en solderen van lood- en zinkwerken van bijvoorbeeld dakgoten en -lijsten, neemt u contact met ons op. Wij werken nauwkeurig, snel en zorgen dat uw dak goed is beschermd tegen weersinvloeden.

Aanleg en reparatie van gas- en waterleidingen

Gas- en waterleidingen


laat u aanleggen en repareren door een vakman. Wij zorgen ervoor dat alle leidingen goed op elkaar zijn aangesloten. Zo kunt u tot rust komen bij het nemen van een bad of in de keuken een heerlijk feestmaal voorbereiden. Ruikt u gas of heeft u een lekkage? Neem dan direct contact op!

Onderhoud riolering 

Voor een goede afvoer van afvalwater moet uw riolering in orde zijn. Rioolleidingen kunnen door zettingen (afval) in de bodem gaan lekken of scheuren. Voor onderhoud maar ook bij lekkages van de riolering in uw woning of bedrijfspand, neemt u contact op met Avelo.

Zinkwerken

Stijlvol en gebruiksvriendelijk. Zinkwerken worden veel gebruikt bij de bouw, maar ook bij de renovatie van gebouwen. Zinkwerken worden gebruikt bij dakbedekking. Voorbeelden daarvan zijn regenpijpen, dakgoten en gevels.